Uitje Brabant Tilburg BijMaud

Wil jij een origineel & goed verzorgd uitje Brabant Tilburg of een goed geregelde workshop in Brabant Tilburg met vrienden, familie of collega’s? Dan kom je automatische terecht bij Bij Maud Workshops Tilburg, een échte aanrader.


Bij Maud organiseert voor jullie een workshop, een kookworkshop of een geslaagd uitje uit geheel eigen keuken. Iedere workshop of kookworkshop of uitje is een eigen en origineel product van BijMaud.

Bij Maud Workshops Tilburg is even iets anders
BijMaud is ontstaan omdat Maud uit eigen ervaring iets miste in deze branche. Het moest toch beter en veel gastvrijer kunnen?! Na 15 jaar met veel plezier gewerkt te hebben bij Café Bolle, eerst op de vloer en later in het management, vond Maud dat zij moest inspringen in die behoefte. BijMaud wil zich dan ook onderscheiden van andere aanbieders in deze branche door het bieden van de beste kwaliteit producten, authentieke centrum locaties en de beste aandacht en begeleiding voor jou. Bij Maud zit je niet aan de keukentafel. BijMaud is uit behoefte ontstaan en daarom professioneel geworden op het gebied van verzorgen en begeleiden van menig workshop en uitje. Een workshop geven of een uitje regelen is niet iets vanzelfsprekends, het begint al bij het eerste plezierige contact, en die spreekwoordelijke boog moet altijd gespannen blijven. Dat is waar BijMaud voor staat en dat vinden wij BijMaud eigenlijk gewoon vanzelfsprekend. En waarom zou jij als organisator voor minder kiezen? Immers, je wilt het aller beste voor jouw groep geregeld hebben, toch? Bij Maud is jouw uitje in goede handen. Boek een leuke tijd Bij Maud en laat de rest aan ons over...


Kom anders eens vrijblijvend kennis maken, even op de koffie, dan kunnen we je meteen een rondleiding geven langs onze mooie locaties.

Workshop aanbod
Voor een workshop of uitje totaalaanbod klik hier.

Contact
Bij Maud Workshops Tilburg
Tuinstraat 64
5038 DD  Tilburg
tel.nr.: 06 52 62 8899
e-mailadres: maud@bijmaud.nl