Escape Room 013 Tilburg


" Escape Room 013 Tilburg, gegarandeerd de grootste kick "


"Hallo Maud! Erg genoten met mijn broers van de Escape Room 013 Tilburg gisteren. Vette locatie, lastige opdrachten, spanning tot en met. Jammer dat je het niet nog een keer kunt doen. Zal de mondelinge reclame zeker toepassen. Al via Twitter en Facebook melding van gemaakt. Hopelijk wordt het een groot succes. Dat was het voor ons zeker!! Dank."

"Hallo Maud. Het was in één woord SUPER!!! Jullie hebben echt niets teveel gezegd, kosten noch moeite lijken gespaard om deze Escape Room 013 tot een ware beleving te maken. Het verhaal is spannend en de puzzels uitdagend, goed teamwork is echt een must. Ik ben jaloers op iedereen die hem nog gaat doen, thanks!!"

"Hoi Maud, ik wilde je nog mailen. We waren zo in beslag genomen door het spel dat we er ook 's avonds laat pas aan dachten. Wat een geweldige ervaring hebben we gehad, dank jullie wel!"

Nog meer informatie is te vinden op de nieuwe website www.escaperoom013tilburg.nl.- Nil Volentibus Arduum -

 . . . niets is onmogelijk voor hen die willen . . .


Escape Room 013 Tilburg is een uniek project, speciaal gebouwd voor de grote adrenaline kick.

Eenmaal binnen worden jullie onderdeel van een real-life-thriller... Probeer door teamwork, speurwerk, vindingrijkheid, door angsten te overwinnen en een flinke dosis lef, samen met je vrienden, familie of collega's binnen het uur te ontsnappen. De klok is overal . . . net als de dochter van de slager . . .

Kosten nog moeite zijn gespaard voor de realisatie van Tilburgs 1e en grootste Escape-Room van Nederland. Deze beleving speelt zich af op een nieuwe locatie. Escape Room 013 Tilburg is gebouwd in een aanzienlijk winkelpand aan de drukke Juliana van Stolbergstraat, midden in het stadscentrum van Tilburg, 50 meter naast de Mc. Donalds. Qua omvang zou de term 'Escape-House' hier eigenlijk meer op zijn plaats zijn.

De centrumlocatie, de grootte van het project, de dynamiek van het pand, het spannende verhaal, de originele games, de professionele film-en videobeelden, de speciale licht-en geluidseffecten, en al het andere wat nog wel geheim moet blijven, alles is met de grootste zorg gebouwd en alles is tot in detail op elkaar afgestemd. Alles is uit de spreekwoordelijke kast gehaald en dat maakt van Escape Room 013 Tilburg een spectaculaire beleving om nooit meer te vergeten.

Wij dagen jullie uit, durven jullie binnen te treden?

Nog meer informatie is te vinden op de nieuwe website www.escaperoom013tilburg.nl. • De grootste Escape Room van Nederland.
 • 100% Escape Room.
 • Geen spel oid, geheel gebouwd zoals een originele Urban Escape Room behoort te zijn.
 • Vanaf 4 personen tot en met 14 personen in 1 game mogelijk.
 • Tot en met 14 personen hoeft de groep NIET te worden gesplitst.
 • De volle 60 minuten speltijd om de escape te vinden.
 • Ongeveer 90 minuten spanning en ontlading vanaf het moment dat je 'de architecten' ontmoet.
 • De spelleiders zijn de architecten en de bouwers van Escape Room 013 Tilburg.
 • Alles begint al bij de voordeur van het pand waarin Escape Room 013 is gebouwd.
 • Een thriller met een geheel eigen verhaal.
 • Je zintuigen worden op de proef gesteld.
 • Treed binnen in deze surrealistische omgeving.
 • Kan jij presteren onder hoge druk?
 • Grote groepen kunnen in overleg worden opgesplitst voor een nog grotere beleving.
 • Bij splitsing van hele grote groepen gebeurt er iets speciaals ...? 
 • Heb je Escape Room 013 al een x beleefd, dan kijk je voortaan gratis mee.
 • Vanaf 16 jaar (jonger kan indien er volwassenen bij zijn).
 • Geheel op eigen risico.
 • Gegarandeerd een spectaculaire beleving...
 • Midden in het centrum van Tilburg, 50 meter naast Mc Donalds.
 • Geen Engelse versie mogelijk.


Nog meer informatie is te vinden op de nieuwe website www.escaperoom013tilburg.nl.MEEKIJKEN?

Escape Room 013 Tilburg is ook te boeken voor observatiedoeleinde / onderdeel van een assessment. Daarvoor kijk alleen jij mee met de operators naar de live camerabeelden en beoordeel je jouw kandidaten op persoonlijkheid, intelligentie en competenties.


Heb je Escape Room 013 al een keer beleefd? En kom je nog een keer in een ander gezelschap, dan kijk je gratis mee met de operators in de CR (control-room).


GEHEIM

Dit project is uniek. Wij publiceren geen foto's of andere beelden van de game intern. Dit om te waken voor jullie optimale beleving.?  Mensen vragen wel eens hoeveel kamers en verdiepingen Escape Room 013 Tilburg heeft. Wil je dat wel weten?! Escape Room 013 Tilburg is gewoon de grootste van Nederland, de rest moet een verrassing blijven.


1 van de belangrijkste contouren van een Escape Room is namelijk dat je geheel blanco naar binnen stapt. Je weet dus absoluut niet wat je kan verwachten of wat je te zien krijgt, dat maakt jullie beleving nu juist het grootst. Een thema met een titel, dat is alles. En als dat je aanspreekt dan ga je ervoor. Oh ja, en luister vooral naar wat anderen te zeggen hebben, die al binnen zijn geweest. Vraag niet naar de details, maar vraag hoe de ervaring is geweest. Dus, laat je verrassen.


TOEGANKELIJKHEID

Door de grootte van dit project is deze game niet toegankelijk voor diegene die niet goed ter been is. Heb je twijfels, neem dan even contact op met ons en wij bespreken de mogelijkheden.


VEILIGHEID

In onze 013 Escape Rooms speel je een groot dynamisch spel om de Escape te vinden.  Onze 013 Escape Rooms zijn ruimer opgezet dan alleen een kamer. Er zijn geen nauwe gangen of kleine ruimtes. Claustrofobie is niet aan de orde. Onze beide kamers tellen ieder ongeveer 350m2 spelruimte, te bespelen vanaf 4 personen.


Je zit bij ons NIET opgesloten! Je kunt bij ons altijd het spel verlaten wanneer jij dat wilt, je hoeft jouw opsluiting dus niet letterlijk te nemen. Wij hebben dan ook geen noodknop. Je hoeft ook niet te zwaaien naar de camera als je de 'kamer' wilt verlaten. Loop door de gemarkeerde deuren (met daarboven de verlichte groene nooduitgang bordjes) en je staat letterlijk "buiten spel". Loop je verder door dan sta je echt helemaal buiten en heb je het pand verlaten.  


We hebben maar 1 Escape Room per locatie (of De Dochter van de Slager of Escape Hotel). Omdat iedere locatie maar 1 Escape Room betreft, zijn er geen andere groepen binnen dan alleen jullie groep op die locatie.

Er kijken minimaal 2 gastheren mee naar iedere spel op iedere locatie. Al onze aandacht gaat dus uit naar jullie spel en wordt niet verdeeld over meerdere groepen.


LEEFTIJDSGRENS

Iedere Escape Room heeft een eigen thema. Escape Room 013 Tilburg is zodanig gebouwd en ingericht dat jullie beleving spannend is. Escape Room 013 Tilburg is geen spookhuis, er lopen dan ook geen acteurs rond, maar de omgeving is surrealistisch en het spookt er wel... Daarom hanteren wij een minimumleeftijd van 16 jaar (jonger kan in combinatie met volwassenen, informeer even vooraf voor de zekerheid).


ESCAPE ROOM 013 TILBURG is niet te boeken voor kinderfeestjes en is speciaal gebouwd voor 16+.


GROEPSGROOTTE

Tot en met 14 personen in 1 team naar binnen en proberen om op tijd te ontsnappen...

Escape Room 013 Tilburg is tevens ontworpen voor de grotere groepen. Het project is groot van omvang maar wij waken voor de optimale beleving. Door try-outs en ervaring is gebleken dat een groep van 14 personen de max is, ondanks dat Escape Room 013 Tilburg dusdanig groot is dat er grotere groepen zouden kunnen deelnemen.


Wil je met 1 grote groep in 1 keer Escape Room 013 Tilburg beleven, dan is dit bij ons mogelijk. Wij stellen daarvoor onze extra ingerichte Escape Room ruimten open. Jullie groep heeft dan toegang tot alle levels. Grotere groepen kunnen dan in 1 game middels teamwork proberen binnen het uur te ontsnappen. Voor deze opzet is uiterste discipline en teamwork nodig en er dienen op voorhand meerder leiders te worden benoemd die de helikopterview waarnemen. Een project binnen een project, dus.


TEAMWORK

Escape Room 013 Tilburg is een 100% Escape Room zoals de eerste ooit in 2007 in Japan volgens bepaalde essentialia is gebouwd. We hebben er dus niets bijgehaald of bij verzonnen. Het idee is om je aan de werkelijkheid te onttrekken en om middels teamwork binnen een tijdslimiet te ontsnappen met alles wat je vindt, voelt, doet en beleeft. Maar essentieel is dat je samenwerkt. Een van de essentialia van een Escape Room is dus dat je samenwerkt en niet dat je tegen elkaar strijdt. Teamwork is de sleutel naar jullie vrijheid.


EVEN HELEMAAL OFFLINE

Samen met je vrienden, collega's of familie wil je een Escape Room beleven. De bedoeling is dat je weer helemaal terug gaat naar de basis. Dat betekend even geen internet, geen telefoongesprekken, sms of app's. Jullie gaan samenwerken door te communiceren, gewoon ouderwets en zonder gestoord te worden. Bij binnenkomst leggen jullie al je communicatiemiddelen in de kluis. Even terug naar helemaal OFFLINE.


GRATIS

Heb je Escaperoom 013 al een keer beleefd, dan hoef je daarna nooit meer te betalen als je terug komt. Iedere volgende keer dat je terugkomt in een andere groepssamenstelling dan ben je onze gast in de control-room. Omdat je iedere Escape Room maar 1 keer kunt spelen, kijk je bij ons voortaan gratis mee naar jou vrienden, collega's of familie....en dat is zeker net zo leuk. Je bent en blijft dus van harte welkom, jouw stoel staat al klaar...


WACHTRUIMTE

Nee, wij hebben bewust gekozen om geen wachtruimte te bouwen. Bij ons hoef je namelijk nooit te wachten! Kom precies op tijd en de deur gaat open. We hanteren een strakke planning zodat iedereen die geboekt heeft op de geboekte tijd kan beginnen. Escaperoom 013 kan maar een paar groepen per dag aannemen, dus kom op tijd...


Geen wachtruimte omdat we daarmee iedere vierkante meter hebben kunnen benutten voor jullie spel, en het is daardoor groot, heel groot......


Voor jullie is deze Escaperoom 013 gebouwd op de beste locatie, te midden van de winkels en het drukke uitgaansleven in hartje centrum Tilburg, de mooiste wachtruimte van Tilburg zullen we maar zeggen. En is jullie groep groter dan 16 personen en/of wordt jouw groep verdeelt over meerdere starttijden, informeer dan bij ons naar de evt. mogelijke opties, je hoeft je bij ons nooit te vervelen.


Nog meer informatie is te vinden op de nieuwe website www.escaperoom013tilburg.nl.

Arrangementsprijs speciaal voor grote groepen:
Wil je een andere activiteit uit ons assortiment in combinatie met Escape Room 013 Tilburg, vraag dan naar de mogelijkheden en naar onze arrangementsprijs voor grote groepen.

Diner Escaproom 013
Voor iedereen die Escaperoom 013 boekt, biedt Café Bolle een speciaal diner aan voor een aantrekkelijke prijs, en dat op 2 minuten lopen van Escaperoom 013. Samen napraten en naborrelen in 1 van de bekendste en beste horeca van Tilburg. Café Bolle prijzen we graag aan. Reserveren voor een diner bij Café Bolle gaat geheel buiten Escaperoom 013 om. Interesse? Klik hieronder op de link voor de speciale aanbieding en om te reserveren.  

http://www.cafebolle.nl/escape-room

Nog meer informatie is te vinden op de nieuwe website www.escaperoom013tilburg.nl.Nou heb ik er toch al een escaperoom of 10 opzitten maar deze is toch wel het beste! Het is echt een geweldige beleving door alle effecten van licht en geluid!

 

Wat was dit VET!!! Van het begin af aan superspannend (de uitleg alleen al!)! Wat enorm gaaf gemaakt, we hebben gepuzzeld, gelachen, genoten!!! En het einde, super!!!! Wil nog eens!
Heel leuk en spannend.Goed verhaal. Mooi uitgewerkte kamers. Geluid en beeldmateriaal was erg knap gedaan. Voor enkele onder ons was het spannings/horror gehalte soms net iets teveel en werd er wel wat gegilt (maakt het nog leuker voor de rest). Was de eerste keer voor mij maar ik denk dat ik de microbe te pakken heb.


Grandioos! Met 9 man hebben we gegild, gegierd en een onwijs vette ervaring gehad. Beste Room tot nu toe!
Wauwww by far de leukste escaperoom tot nu toe, die ik heb gedaan. Complimenten voor de organisatie! Hij zit fantastisch in elkaar!


Vandaag deze escaperoom gedaan met mijn collega's! Vond het echt een geweldige ervaring! Best lastige opdrachten, veel spanning maar helemaal geweldig in elkaar gezet! We hebben soms wat hard gegild maar vooral veel gelachen! Ik raad dit iedereen aan! Dit moet je echt een x meegemaakt hebben!
Super gaaf! Met een vriendengroep van 14 personen geweest,iedereen was (positief) bang vooraf en laaiend enthousiast achteraf! Zit erg gaaf in elkaar. Zeker aan te raden!


Deze escape room is zeker de moeite waard om te gaan bezoeken! Echt super gaaf Ontvangst was top, uitleg was goed. Complimenten..
Het was geweldig! Zou het liefst nog een keer willen, maar ja nu weet ik het meeste al En nog steeds weet ik nu niet alles


Inmiddels een 10-tal escape rooms gedaan. Deze is niet alleen qua puzzels, maar zeker ook qua sfeer een topper. het hele plaatje klopte volledig. Alles begint al met de begroeting door de enthousiaste makers! Zeker een aanrader!!
Mijn 5e escape room, maar verreweg de beste tot nu toe. Wat een spanning! Prachtige effecten!
Dit is zo fuckin fuckin gaaf..... een geweldige kick en een hoop adrenaline krijg je ervan!!! Voor iedereen een aanrader! Tevens een hele aardige 'gastheer'!


Nog meer informatie is te vinden op de nieuwe website www.escaperoom013tilburg.nl.Gisterenavond met het team van ons werk geweest. Echt een aanrader!! Teambuilding all over... Enthousiaste eigenaren! En.... de rest moet je zelf ervaren...Prijs:

Prijzen inclusief BTW
- € 23,- per persoon, dit vanaf minimaal 8 t/m 14 personen.
- 4 personen € 160,-
- 5 personen € 170,-
- 6 t/m 8 personen € 184,-

Je kunt deze kamer maar 1 x spelen of zien. Daarna ken je de geheimen van 'De dochter van de Slager'. Daarom hanteren wij een entreeprijs voor iedereen die deze kamer speelt of als je een eerste keer meekijkt in de control-room naar de mensen met wie je meekomt (wat ook een hele leuke beleving is).

Iedereen betaalt een eerste x entree. Daarna is deze kamer voor jouw gratis als je terugkomt met een ander gezelschap. 

Duur:

Totaal ongeveer 90 minuten, dit inclusief;
ontvangst, uitleg huis- en spelregels, film, Escape Room, nabeschouwing, groepsfoto.

Van maandag t/m zondag te reserveren vanaf 9.00.
Reserveren en beschikbaarheid op aanvraag. 

Voor meer informatie: vul het contactformulier in of mail naar maud@bijmaud.nl, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Wil je direct geholpen worden? Bel dan 06-52628899.