Simon Lévelt & Bij Maud

Michael Neerincx, eigenaar van Simon Lévelt Tilburg:
Vanaf januari 2012 heb ik vol enthousiasme de – reeds bestaande-  Simon Levelt winkel in Tilburg overgenomen van de vorige eigenaar Luc Rutten.
Na een bewogen jaar, waarin ik ontzettend veel geleerd heb m.b.t de producten maar ook omtrent “het draaien van een winkel”, kan ik zeggen dat ik nog steeds even enthousiast ben. We verkopen goede kwaliteitsproducten, het is een mooie winkel en we hebben een leuk publiek. Daarnaast heb ik ook fijn en enthousiast personeel in dienst kunnen nemen die me ondersteunen om van deze winkel een succes te maken.

Naast de verkoop van losse koffie en thee (respectievelijk 22 en 180 soorten), verkopen we ook thee-envelopjes, filterkoffie, koffie-pads en allerlei nevenproducten zoals koffie- en theebusjes, theeservies en glazen, koffieservies en glazen, theepotten, thermoskannen, elektrische waterkokers, fluitketels, theezeefjes in alle soorten en maten. Verder caffetiëre’s, espressopotjes, filterapparaten, melk-op-schuimers, koffiebonenmalers en natuurlijk de beste kwaliteit espressoapparaten. Als u bij ons langs komt, neem ik uitgebreid de tijd om u te adviseren bij de aankoop van een goed kwaliteitsapparaat.

Ik zie u graag als klant.

    


Samenwerking tussen “Bij MAUD” en Simon Lévelt

De samenwerking tussen Maud en Emile van “ Bij Maud “ en mij ( Simon Lévelt Koffie en Thee) loopt van begin af aan zeer ontspannen en gesmeerd. Ik merk, ook door mijn jarenlange ervaring in de foodbranche en Horeca, dat Maud en Emile weten waar ze over praten. Het zijn echt mensen van de praktijk en mensen die staan voor hun positieve ideeën maar ze staan ook open voor goede ideeën van anderen.

Ik weet zeker dat Maud en Emile met deze nieuwe zaak een verbreding van hun concept uitgerold hebben en dat zij een compleet horecasegment te pakken hebben dat ook goed gaat slagen. Nu al loopt ’t goed maar het gaat nog beter lopen! Let maar op!
Ze streven naar een uitstekende  prijs/kwaliteitsverhouding, wat  betekent dat je bij bezoek aan hun lunchroom cq workshopformule  nooit teveel betaald voor hetgeen wat je voorgeschoteld krijgt. De producten zijn zeer goed te noemen voor een eerlijke prijs. En erg lekker allemaal!  De sfeer is zeer ontspannen en consumentgericht!

Ook het personeel is zeer enthousiast , vriendelijk en gastvrij! Tevens hebben zij allemaal verstand van zaken hetgeen betekent dat iedereen weet wát ze verkopen en zij dragen dit ook uit naar de klant die centraal staat “bij Maud”
Al met al zeer de moeite waard om te bezoeken en eens lekker te gaan genieten van ‘t lekkere eten en uiteraard ook van de lekkere koffie en thee.


Michael Neerincx
Eigenaar Simon Lévelt Koffie & Thee Speciaalzaak Tilburg


Adres:

Heuvelstraat 114
5038AH Tilburg
+31135420007
www.simonlevelt.nl/tilburg