Vegetarisch koken

Al eens een Vegetarische Kookworkshop willen volgen?

Tover onder leiding van ons team een lekkere vegetarisch diner op tafel. Je zal versteld staan van de heerlijke smaakcombinaties die mogelijk zijn met groenten, kruiden, kazen etc... Ga de uitdaging eens aan om iets nieuws en verrassends op tafel te zetten zonder vlees of vis.

Bij deze Vegetarische Kookworkshop worden jullie ontvangen met een welkomstdrankje waarna een korte uitleg volgt. Daarna gaan jullie zelf aan de slag, dit natuurlijk onder goede en enthousiaste begeleiding.

Wanneer alle gerechtjes klaar zijn gaan jullie samen aan tafel om te genieten van al het lekkers dat er is klaar gemaakt. Met een gevulde maag en een bijzondere kookervaring ga je voldaan naar huis.

Na afloop mailen we jullie de recepten van deze Vegetarische Kookworkshop.

Prijs: (prijs vanaf 12 personen)

Prijs Vegetarische Kookworkshop € 72,50 per persoon.
Jullie sluiten af met een lekker toetje na het diner.
Inclusief vijf drankjes naar keuze; koffie, thee, pils, huiswijn (rood/wit), alle aanwezige frissoorten en vruchtendranken op fles.
Drank afkoop is mogelijk voor €12,50 pp.

Te boeken vanaf 12 personen wat gelijk is aan het starttarief. Kom je met een kleiner gezelschap dan hanteren wij het starttarief.  

Duur:

Vegetarische Kookworkshop
3,5 uur. 

Voor meer informatie: vul het contactformulier in of mail naar maud@bijmaud.nl, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Wil je direct geholpen worden? Bel dan 06-52628899.