Private Lunch

In combinatie met een van onze workshops, citygames of andere activiteiten kun je met een groep vanaf 25 personen ook reserveren voor een goddelijke Private Lunch. Deze lunch is een overload van heerlijke verse vleeswaren van de plaatselijke topslager, lekkere huisgemaakte salades, verschillende soorten kazen zoals brie, mozarella en oude kaas. Naast hartig beleg zijn er voor de zoetekauw natuurlijk ook genoeg keuzes zoals hagelslag en jam. Voor de gezonde bite nog een lekker fris stuk fruit of een bordje  rauwkost. Een heerlijk gekookt eitje erbij, melk, optimel, koffie en thee en je gaat met een volle maag naar huis! 


Dit alles in onze sfeervolle en kleurrijke ambiance in de Tuinstraat in Tilburg. De locatie is speciaal voor jullie ingericht tot een heerlijk Private Lunch Buffet met een enorme keuze! Je kijkt je ogen uit bij binnenkomst en weet niet waar je moet beginnen!


De Private Lunch is te reserveren voor groepen vanaf 25 personen in combinatie met een van onze workshops,citygames of andere activiteiten voor €17,50 per persoon, inclusief 2 kopjes koffie/thee, optimel/melk. Zien we jullie snel?