High - Tea

Onze High-Tea kan men als groep vanaf 25 personen, in combinatie met een van onze workshops, citygames ofrnandere activiteiten boeken.  Tijdens deze High-Tea geniet je van een heerlijk vers soepje, gevolgd door zowel zoete als hartige hapjes zoals een High-Tea bedoelt is. 


In onze sfeervolle ambiance geniet jij met je gezelschap van een prive High-Tea waar jullie volledig in het middelspunt staan en met een volle maag naar huis zullen gaan. Als onze gerechtjes zijn vers en huisgemaakt van de beste producten uit Tilburg en omgeving.


Natuurlijk is het hoofdingredient van een High-Tea de thee. Wij schenken onbeperkt de heerlijke verse thee van de plaatselijke Simon Levelt. Smaak gegarandeerd dus! Voor maar €22,50 genieten jij en je gezelschap van deze eigentijdse High-Tea inclusief onbeperkt thee! Zien we jullie snel?Prijs: (Te boeken vanaf 25 personen)

Prijs High–Tea € 22,50 per persoon

 

Duur:

De duur voor een High-Tea is 2,5 tot 3 uur. 

Voor meer informatie: vul het contactformulier in of mail naar maud@bijmaud.nl, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Wil je direct geholpen worden? Bel dan 06-52628899.