Puur 013
De stevige honger naar het lekkere eten en drinken heeft altijd een belangrijke rol gespeeld in het leven van de Brabanders.Ook vandaag de dag weet heel Holland dat Brabanders échte Bourgondiërs zijn en dat levert al eeuwen een schat op aan de lekkerste Brabantse streekgerechten.?? Daar spelen we op in tijdens deze Kookworkshop Puur 013.
Daarnaast koken jullie tijdens deze Kookworkshop Puur 013 met producten uit onze eigen 013-streek. De producten waarmee jullie gaan koken zijn daardoor ook veelal biologisch én al deze producten hebben een verhaal…
Escargots uit Reusel, kazen van onze lokale kaasboerderijen, wild zwijn uit Moergestel, schrobbelèr likeuren uit Tilburg, biologische groenten (al dan niet vergeten) en fruitsoorten afkomstig van telers uit Dongen, Oisterwijk en Goirle, de lekkerste bieren uit de dorpen gelegen rondom Tilburg, etc. etc….
Deze Kookworkshop Puur 013 is …. genieten en helemaal van hier.
Na afloop mailen we jullie de recepten van deze Kookworkshop.