Puur 013

De stevige honger naar het lekkere eten en drinken heeft altijd een belangrijke rol gespeeld in het leven van de Brabanders.

Ook vandaag de dag weet heel Holland dat Brabanders échte Bourgondiërs zijn en dat levert al eeuwen een schat op aan de lekkerste Brabantse streekgerechten.?? Daar spelen we op in tijdens deze Kookworkshop Puur 013.

Daarnaast koken jullie tijdens deze Kookworkshop Puur 013 met producten uit onze eigen 013-streek. De producten waarmee jullie gaan koken zijn daardoor ook veelal biologisch én al deze producten hebben een verhaal…

Escargots uit Reusel, kazen van onze lokale kaasboerderijen, wild zwijn uit Moergestel, schrobbelèr likeuren uit Tilburg, biologische groenten (al dan niet vergeten) en fruitsoorten afkomstig van telers uit Dongen, Oisterwijk en Goirle, de lekkerste bieren uit de dorpen gelegen rondom Tilburg, etc. etc….

Deze Kookworkshop Puur 013 is …. genieten en helemaal van hier.
Na afloop mailen we jullie de recepten van deze Kookworkshop.Prijs: (prijs vanaf 12 personen)

Prijs Kookworkshop Puur 013 € 75,- per persoon.
Jullie sluiten af met een lekker toetje na het diner.
Inclusief vijf drankjes naar keuze; koffie, thee, pils, huiswijn (rood/wit), alle aanwezige frissoorten en vruchtendranken op fles.
Drank afkoop is mogelijk voor €12,50 pp.

Te boeken vanaf 12 personen wat gelijk is aan het starttarief. Kom je met een kleiner gezelschap dan hanteren wij het starttarief.  

Duur:

Diner Kookworkshop Puur 013
3,5 uur.
 

Voor meer informatie: vul het contactformulier in of mail naar maud@bijmaud.nl, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Wil je direct geholpen worden? Bel dan 06-52628899.