Streetgolf Tilburg


Tik ‘m aan Streetgolf
   

... de naam zegt het eigenlijk al. Je golf niet op een golfbaan, maar op straat! In het centrum van Tilburg worden verschillende makkelijke en moeilijke holes uitgezet. Bij Maud doen we het net even anders...  Je speelt niet met één club maar met verschillende clubs, afslagmatjes, holes, extra spelelementen en alles vervoer je in een luxe verrijdbare golftas om het je makkelijk te maken. Dit uitje Streetgolf Tilburg is de luxe variant zullen we maar zeggen... De route leidt jullie langs een veelvoud van leuke plekjes en uitgaansgelegenheden in het centrum van Tilburg. De stad geeft een extra dimensie aan dit uitje waardoor de factoren onvoorspelbaarheid en fun dé elementen worden voor jullie middag.

Uitje Streetgolf Tilburg zal ongeveer 2,5 uur in beslag nemen en na afloop verzamelen de deelnemers zich weer Bij Maud.

Onder het genot van een drankje gaan we bekend maken welke speler zich de beste Streetgolfer mag noemen. De winnaar van deze citygame krijgt de originele 'Bij Maud Tik 'm aan Street Golf Award'!

Streetgolf Tilburg
Streetgolf Tilburg
Streetgolf Tilburg
Streetgolf Tilburg
Streetgolf Tilburg
Streetgolf TilburgPrijs: (prijs vanaf 20 personen)

Prijs uitje Tik 'm aan Streetgolf € 22,50 per persoon. Dit is inclusief uitleg van deze citygame, ludieke prijs voor de winnaar, drankje & een borrelhap tijdens de prijsuitreiking.

In principe te boeken vanaf 20 personen.

 

Duur:

Uitje Streetgolf Tilburg
2,5 uur. 

Voor meer informatie: vul het contactformulier in of mail naar maud@bijmaud.nl, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Wil je direct geholpen worden? Bel dan 06-52628899.