Pinchos & Hapas

Wil je je voor een avondje in de smalle sfeervolle straatjes van Barcelona wanen? Genieten van de heerlijke smaakvolle recepten die de spaanse cultuur te bieden heeft? Dan is de kookworkshop Pinchos & Hapas daar bij uitstek geschikt voor.


Wie kent het concept niet, heerlijk borrelend genieten van allerlei hapjes op een stokje en aan het einde van de avond de stokjes inleveren voor de rekening. Tijdens deze avond zal je kennis maken met een concept wat de spanjaarden al tijden geleden hebben uitgevonden. De tafel zal gevuld staan met heerlijke Pinchos & Hapas zoals Parmezaankoekjes met knoflooktomaten, gevulde portobello's of Toast van courgette met tonijn met kerriemayonaise.


Kom samen met je vrienden, vriendinnen, familie of collega's een avondje Barcelona beleven zonder het gedoe van een koffer, inchecken, inpakken, vliegen of het verre reizen. Tot snel!


Prijs: (Prijs vanaf 10 personen)

Prijs Hapas & Pinchos Diner Kookworkshop € 60,- per persoon. Dit is inclusief alle drankjes en na het diner koffie & thee met iets lekkers.
Jullie sluiten af met een lekker toetje na het diner.
Onbeperkt genieten van de volgende drankjes; koffie, thee, pils, huiswijn (rood/wit/rosé), alle aanwezige frissoorten en vruchtendranken op fles. 

Duur:

Diner Kookworkshop Hapas & Pinchos
3,5 uur. 

Voor meer informatie: vul het contactformulier in of mail naar maud@bijmaud.nl, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Wil je direct geholpen worden? Bel dan 06-52628899.