De Jongens tegen de Meisjes

Een eeuwenoude strijd waar we ons allemaal al jaren schuldig aan maken, wie is er sterker, slimmer,creatiever grappiger; de man of de vrouw? Wanneer je tijdens een spelletje wint van iemand van het andere geslacht geeft dit ook altijd net een tikkeltje meer voldoening dan wanneer je wint van iemand met hetzelfde geslacht. Wil je samen met je collega’s, vrienden, vriendinnen of familie voor eens en voor altijd de waarheid achterhalen? Dan is de quiz; Jongens tegen de meisjes voor jullie de oplossing!


Deze avond worden jullie getest op jullie kennis over het andere geslacht, jullie creatviteit en jullie lef! Om te kijken welk geslacht de winnaar wordt van deze quiz is niet alleen intelligentie van belang, maar ook de mate waarin je durft mee te doen aan de opdrachten, je enthousiasme en je inschattingsvermogen. 
Wanneer jongens tegenover de meisjes staan en meisjes tegenover de jongens is de drang om de ander te verslaan hoger dan in elke andere situatie, deze quiz zorgt daarom gegarandeerd voor een competatieve sfeer, humor en een antwoordt op de vraag die de mensheid al eeuwenlang bezighoudt! 

Prijs: (Vanaf 10 personen)

Prijs uitje € 25,- per persoon. Dit is inclusief de spelleider, alle benodigdheden en aankleding, 2 consumpties, borrelhapje en voor het winnende team een ludiek Hollandse prijs.

In principe te boeken vanaf 10 personen. Maar voor boekingen met minder dan 10 personen geldt een minimaal starttarief. Prijs op aanvraag.  

Duur:

Jongens tegen de Meisjes quiz 1,5 uur. 

Voor meer informatie: vul het contactformulier in of mail naar maud@bijmaud.nl, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Wil je direct geholpen worden? Bel dan 06-52628899.