La Bomba

Iemand uit jouw team draagt een tijdbom en is in levensgevaar!

Een race om je teamgenoot te redden, maar parallel ook een race tegen het andere team. Alles in dit uitje en deze Tilburg Citygame draait om tijd en om de juiste antwoorden.

Kris kras door Centrum Tilburg wachten jullie originele raadsels, puzzels en sloten die geopend moeten worden. Onder hoge tijdsdruk moeten jullie keer op keer keuzes maken. Eenmaal een keuze gemaakt, dan wordt die "getimelocked" en is er geen weg terug.  

La Bomba is een unieke en origineel uitje van Bij Maud waarbij jullie in groepen tegen elkaar strijden maar verder NIET opgesplitst worden. Jullie blijven dus dit gehele uitje bij elkaar, ongeacht met hoeveel personen jullie ook zijn.

Welk team wint met de 12 snelste "timelockes" en kan zijn/haar teamgenoot in leven houden?   


Vendetta zegt, "De tijd is snel gebruikt hem wel..."


Prijs: (prijs vanaf 10 personen)

Prijs uitje La Bomba € 29,50 per persoon. Dit is inclusief uitleg van de Citygame, ludieke prijs voor het winnende team, drankje & borrelhap tijdens de prijsuitreiking.

In principe te boeken vanaf 10 personen. Maar voor boekingen met minder dan 10 personen geldt een minimaal starttarief. Prijs op aanvraag.

 

Duur:

Uitje La Bomba
Duur: minimaal 4 uur om
het hele spel uit te spelen.
(een middagvullend programma/
zeer geschikt voor teamuitje)
(alle teams blijven gedurende dit
spel bij elkaar/dit uitje wordt niet
opgesplitst) 

Voor meer informatie: vul het contactformulier in of mail naar maud@bijmaud.nl, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Wil je direct geholpen worden? Bel dan 06-52628899.