Ranking your Friends

Altijd al willen weten wie van de familie nu eigenlijk de meeste tijd voor de spiegel doorbrengt? Erg benieuwd welke collega stiekem postzegels verzamelt of naar de jaarlijke Stars Wars-beurs gaat? Dan is Ranking Your Friends het spel voor jou!


Bij Maud kun je samen met je vrienden, vriendinnen, familie of collega’s terecht voor een avondvullend programma met veel humor en schatergelach, drankjes en een lekker hapje. 


Tijdens Ranking Your Friends zullen alle geheimen en beschamende feitjes over je medespelers onthuld worden. U kunt de winnaar van deze avond worden wanneer u zoveel mogelijk medespelers goed weet in te schatten. Ben jij de echte mensenkenner op kantoor, dan is de kans groot dat jij er aan het eind van de avond met een ludieke prijs vandoor gaat. Uiteraard zal jullie quizmaster van de avond iedereen zonder gene van hilarisch commentaar voorzien!


Voordat jullie meedoen aan deze hilarische activiteit krijgen jullie een vragenformulier welke iedereen zo eerlijk mogelijk dient in te vullen. Tijdens de bewuste avond zijn alle feiten en geheimen bij ons bekend en kunnen we kijken wie nu echt af en toe een borreltje te veel drinkt of wie stiekem eigenlijk nog hoopt op een carriere als volkszanger!


Prijs: (Vanaf 10 personen)

Prijs uitje € 25,- per persoon. Dit is inclusief de spelleider, alle benodigdheden en aankleding, 2 consumpties, borrelhapje en voor het winnende team een ludiek Hollandse prijs.

In principe te boeken vanaf 10 personen. Maar voor boekingen met minder dan 10 personen geldt een minimaal starttarief. Prijs op aanvraag.  

Duur:

Ranking Your Friends 1,5 uur 

Voor meer informatie: vul het contactformulier in of mail naar maud@bijmaud.nl, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Wil je direct geholpen worden? Bel dan 06-52628899.