Rad van Muziek

Hebben jullie in de auto wanneer de radio aanstaat ook altijd de discussie “Van wie is dit liedje nu eigenlijk?” of “Heb ik dit niet ook in die ene film gehoord?”. Om voor eens en voor altijd uit te maken wie de meeste kennis van muziek heeft is onze quiz: Rad van Muziek, bijzonder geschikt. 


We luisteren en horen altijd ontzettend veel muziek, op de radio, in de kroeg en zelfs tijdens de reclames op de televisie, maar wat weet jij nu echt? Ken je de titel en de artiest, of weet je zelfs het bijbehorende dansje? Dan maak jij kan om deze quiz te winnen. Het Rad van Muziek draait van a tot z om muziek,in 6 rondes gaan we ontdekken wie van jullie de echte kenner is. Onder het genot van een drankje en een hapje gaan jullie een competatieve en interactievernavond tegemoet! 


Prijs: (vanaf 10 personen)

Prijs uitje € 25,- per persoon. Dit is inclusief de spelleider, alle benodigdheden en aankleding, 2 consumpties, borrelhapje en voor het winnende team een ludiek Hollandse prijs.

In principe te boeken vanaf 10 personen. Maar voor boekingen met minder dan 10 personen geldt een minimaal starttarief. Prijs op aanvraag.  

Duur:

Rad van Muziek 1,5 uur 

Voor meer informatie: vul het contactformulier in of mail naar maud@bijmaud.nl, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Wil je direct geholpen worden? Bel dan 06-52628899.