The All American

Het land van grote dromen, het land van wereldberoemde gerechten als een Hamburger, Corn Dogs,Sloppy Joe’s, Smores, Peanut Butter and Jelly en nog veel meer gerechten waardoor het water je in de mond loopt. 


Er is geen land op de wereld met zoveel verschillende culturen welke invloed hebben op de eetgewoontes van de bevolking. Daardoor is Amerika hofleverancier van ontzettend veel verschillende recepten die wij wereldwijd allemaal met liefde opeten. Zo is een leven zonder de beroemde Cheesecake niet meer voor te stellen. Tijdens de kookworkshop The All American waan je je dan ook even in Amerika. Je gaat aan de slag met typische amerikaanse recepten die je zullen doen verlangen naar meer!


Geen zorgen, we zijn niet van plan alles in de frituur te gooien zoals bij de MC Donalds, het zijn heerlijke recepten met verse en smaakvolle ingredienten.


Prijs: (vanaf 10 personen)

Prijs The All American Kookworkshop € 60,- per persoon.
Jullie sluiten af met een lekker toetje na het diner.
?Inclusief vijf drankjes naar keuze; koffie, thee, pils, huiswijn (rood/wit/rosé), alle aanwezige frissoorten en vruchtendranken op fles.
Drank afkoop is mogelijk voor €10,-pp.
 

Duur:

Diner The All American Kookworkshop
3,5 uur. 

Voor meer informatie: vul het contactformulier in of mail naar maud@bijmaud.nl, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Wil je direct geholpen worden? Bel dan 06-52628899.