De Slimste Hollander

Spelletjes spelen is van oudsher al iets wat wij mensen graag doen. Alles wat je in competitieverband kan spelen bekijken wij met liefde. Of het nu een potje voetbal op de televisie is of mens erger je niet aan de eettafel, we zijn er gek op!  


Bij Maud kan je samen met je vrienden, vriendinnen, familie of collega’s terecht voor een avondvullend programma met een quiz een hapje en een drankje en een lading gezelligheid. 


De Slimste Hollander Quiz draait om kennis, de naam zegt het al. Na deze avond wordt bekend wie van jullie groep, De slimste Hollander is! Nu is slim zijn natuurlijk een deel algemene kennis, maar ook vaardigheden als uitbeelden, tekenen, je lach inhouden en of gewoonweg enthousiast meedoen komen tijdens deze quiz aan bod.


Blijk jij aan het eind van de avond De Slimste Hollander te zijn dan ga jij naar huis met een ludieke prijs. Want zoals we allemaal weten: Er kan er maar een de winnaar zijn!

Prijs: (Vanaf 10 personen)

Prijs uitje € 25,- per persoon. Dit is inclusief de spelleider, alle benodigdheden en aankleding, 2 consumpties, borrelhapje en voor het winnende team een ludiek Hollandse prijs.

In principe te boeken vanaf 10 personen. Maar voor boekingen met minder dan 10 personen geldt een minimaal starttarief. Prijs op aanvraag.  

Duur:

De Slimste Hollander Quiz 1,5 uur 

Voor meer informatie: vul het contactformulier in of mail naar maud@bijmaud.nl, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Wil je direct geholpen worden? Bel dan 06-52628899.