Crazy 88


Hoe Craaaazyyy ben jij?!

Samen met jouw team er écht even uit!
Tijd voor een dagje heel iets anders.
Tijd om de onderlinge banden weer eens stevig aan te halen en om tot elkaar te komen.

Voor een gekke en hilarische dag in centrum van Tilburg in Brabant is deze real-life citygame Crazy 88 het beste uitje. Even tijd voor heel iets anders...

Dit uitje is ontwikkeld naar aanleiding van het gelijknamige en bekende tv programma Crazy 88. Gewapend met digitale HD foto- en videocamera trekken jullie in teams door het centrum van Brabants gezelligste stad Tilburg, dit om een lijst met komische, heeeeeele vreemde en gedurfde scripts en scenario's te filmen. Je kunt kiezen, je kunt improviseren, niets moet maar alles mag. Het team dat het meeste geld voor de pot verdient wint en krijgt tijdens de beoordeling een ludieke prijs.

De beoordeling doen we gezamenlijk. Een gezellige afsluiter waar we met iedereen alle filmmateriaal terugkijken onder het genot van een hapje en een drankje.

Foto's en HD-films die jullie tijdens dit uitje maken krijgen jullie van ons digitaal toegestuurd. Een super leuk aandenken voor later of voor op (trouw)feestjes om te laten zien.


We kunnen helaas geen voorbeeldfilmpjes publiceren om de scripts uit dit product voor jullie zo origineel mogelijk te houden. De scripts en tools zijn zó grappig én origineel, dat wij gegarandeerd 100% lachgarantie op dit uitje geven.


( ... je weet nooit uit welke hoek Craaaaazzzy komt... )
( ... wat doe je als je ineens een Craaazyyy keuken tegen komt ergens in centrum Tilburg? )( ... deze meneer weet hier nog niet hoe Craaaaazzzy het gaat worden... )

Prijs: (prijs vanaf 10 personen)

Prijs uitje Crazy 88 € 29,50 per persoon. Dit is inclusief ontvangst/uitleg van de real-life citygame, ludieke prijs voor het winnende team, drankje & borrelhap tijdens de prijsuitreiking en digitaal alle HD-films.

In principe te boeken vanaf 10 personen. Maar voor boekingen met minder dan 10 personen geldt een minimaal starttarief. Prijs op aanvraag.

 

Duur:

Uitje Crazy 88
Minimaal 3 uur.
 

Voor meer informatie: vul het contactformulier in of mail naar maud@bijmaud.nl, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Wil je direct geholpen worden? Bel dan 06-52628899.